Profipur

Profipur Árajánlatkérés

Alkalmazási területek

Falak

Falak

Az egyre emelkedő energiaárak mellett egyre több lakás- és háztulajdonos ismeri fel, hogy a homlokzat hőszigetelésével csökkenthetők a költségek. Az azonban számukra is meglepetés, hogy ezzel akár az energiafelhasználás 60%-a is megtakarítható. A jobb komfortérzet, a csökkenő energiaköltségek és az ingatlan élettartamának növelése miatt a habbal történő hőszigetelés az egyik legjobb befektetés.

A poliuretán hőszigetelő hab a homlokzatra egy szórással a helyszínen felvihető, és teljesen kompakt hő- és légszigetelést biztosít, elfedve minden apró repedést és rést.

Fújt technológia révén nem lehet tökéletesen sima felületet létrehozni, ezért a hőszigetelő hab homlokzati szigetelés esetén előtétfallal vagy szerelt, burkolt homlokzattal ellátott falakon alkalmazható. Szendvicspanel szerkezetű vagy nagy paneles házak esetében pedig a falszerkezet feltöltésére, szigetelésére használható. A légzáró, toldás- és varratmentes szigetelés kiváló habréteget alakít ki, így biztosítja a huzatmentességet.

A szigetelés hőátbocsátási tényezője:

Számoljon utána az U érték kalkulátorral is: 
http://www.extramobilhazak.hu/u-ertek_kalkulator.html

Tudjon meg többet a falak szigetelésére alkalmas poliuretán hőszigetelő habról!