Profipur

Profipur Árajánlatkérés

Hőszigetelés habbal

A poliuretán hőszigetelő hab az egyik legjobb hosszú távú befektetés, hiszen használatával a fűtési és hűtési energiafelhasználás akár 60-70%-a megtakarítható. Sejtszerkezetük szerint megkülönböztetünk nyitott cellás és zártcellás hőszigetelő habokat.

Nyitott cellás szórt habrendszer

Nyitott cellás szórt habrendszer

A szórási technológiával felvitt nyitott cellás szigetelő hab néhány másodperc alatt 1:100 arányban habosodik, ezzel kitűnő hő- és légszigetelő és víztaszító bevonatot képez. Jól használható tetők, falak, házak és csarnokok, valamint ipari létesítmények szigetelésére.

Tudjon meg többet a nyitott cellás hőszigetelő habról!

Zárt cellás szórt habrendszer

A kétkomponensű zárt cellás szórt poliuretán szigetelőhab (SPF) valamennyi lakóépület és kereskedelemi célú épület szigeteléséhez jól alkalmazható. A szórási technológiával felvitt anyag 40-szeresére tágul, ezáltal tökéletesen hő- és vízálló bevonatot képez. Rendkívül változatos felhasználhatóságának köszönhetően nélkülözhetetlen az építőipari szigetelőanyagok között.

Tudjon meg többet a tökéletes zárt cellás hőszigetelő habról!

Zárt cellás szórt habrendszer
Poliurea

Poliurea

A sokrétűen felhasználható poliurea egy tökéletes vízzáró burkolat- és hézagtömítő technológia, amely kiválóan alkalmazkodik a felület sajátosságaihoz, gyorsan felhordható, tartós és kiemelkedő minőségi tulajdonságokkal rendelkezik. Bár az építőipar számos területén alkalmazható leggyakrabban vízzáró bevonatként, korrozióvédelemre és kopásálló felületek szigetelésére használják.

Tudjon meg többet a poliureáról!